maanantai 25. marraskuuta 2013

Ompelukoneen surinaa

viime aikoina on ompelukone laulanut ja laitankin tässä vähän kuvia tuotoksistani :) tilasin metsolalta vähän joululahjoja ja samalla ostoskoriin eksyi ihana velour-kangas josta ompelin yhden liivimekon pikkuneidille. ompelutaidoissani todellakin on toivomisen varaa :) intoa taitaa olla enemmän kuin taitoa.
 lisäksi ompelin taskumekkoja ja yhden tunikan pitkillä hiharesoreilla. kuten sanottua niin tossa ompelutaidossa on vähän toivomista.noiden kanttinauhojen ja hihansuiden ja pääaukon viimeistelyn ompelu meinas ajaa mut hulluuden partaalle. saa antaa vinkkiä et miten ne saa siististi.



pinkki kangas on velouria ja toi pallokuvioinen kruunu on mun eka aplikaatio. lila taskumekko on tehty ikean muutaman euron fleeceviltistä :) halpaa ompelumateriaalia. pipotehdas on pyörinyt täällä myös.se on paljon helpompaa ja mielekkäämpää puuhaa kun siinä ei oikein pahasti voi mennä pieleen. materiaaleina käytän trikoota,  fleeceä, huopaa(eurokankaan ohut askarteluhuopa on hyvä pipojen sisäkankaana) ja milloin mitäkin löytyy. usein käy niin, että menen kangaskauppaan ja ja sitten löydän jotain ihanaa kangasta mistä on ihan pakko tehdä pipo tai hattu.




 olen myös askarrellut joululahjoiksi takkaruusuja eli sytykeruusuja. kananmunakennosta revitään siis ne kupit irti ja lopusta pakkauksesta revitään kapeaa soiroa joka rullataan ja laitetaan sinne kupin sisään. lopuksi koko komeus dipataan sulaan steariiniin, annetaan jähmettyä ja dipataan uudestaan. lopputulos on todella kaunis. näitä tehdessä huomasin että kun jäähdyttää jo dipatut ulkona pakkasessa ja dippaa ne vielä viileänä uudestaan niin tulos on vielä parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti