lauantai 5. lokakuuta 2013

Melkein oikea Sacherkakku

tänään leivoin sacherkakkua, koska mieheni haluaa sellaisen synttärikakuksi, joten piti testata ohjetta ennenkuin alan ihan vieraskäyttöön sitä tekemään kylmiltään. ohjeena käytin ihanasta kakkumonsterin blogista ohjetta ja kostuttelin kevyesti vedellä jossa oli pari tippaa rommiaromia..tuli aivan taivaallisen hyvää..tätä teen toistekin. ensin vähän pelotti tuo kuorrutteen teko..eipä tulisi ihan heti mieleen laittaa sulatetun suklaan sekaan sokerilientä..olen joskus tehnyt jotain suklaakakkua johon laitoin kerma-suklaaseosta eli suklaaganachea. hyvää sekin mutta tää oli ihan kuin wienissä siellä ihan oikeassa sacher-kahvilassa ollutta kakkua. tämä kannattaa sitten tehdä paria päivää ennen juhlia maustumaan koska aprikoosihillo kostuttaa sekin ihan kivasti kakkua. kuvan otan sitten siitä THE sacherkakusta kun ensi viikolla sen teen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti