lauantai 5. lokakuuta 2013
Melkein oikea Sacherkakku
tänään leivoin sacherkakkua, koska
mieheni haluaa sellaisen synttärikakuksi, joten piti testata ohjetta
ennenkuin alan ihan vieraskäyttöön sitä tekemään kylmiltään. ohjeena
käytin ihanasta kakkumonsterin blogista
ohjetta ja kostuttelin kevyesti vedellä jossa oli pari tippaa rommiaromia..tuli aivan taivaallisen hyvää..tätä teen toistekin. ensin
vähän pelotti tuo kuorrutteen teko..eipä tulisi ihan heti mieleen
laittaa sulatetun suklaan sekaan sokerilientä..olen joskus tehnyt jotain
suklaakakkua johon laitoin kerma-suklaaseosta eli suklaaganachea.
hyvää sekin mutta tää oli ihan kuin wienissä siellä ihan oikeassa
sacher-kahvilassa ollutta kakkua. tämä kannattaa sitten tehdä paria päivää ennen juhlia maustumaan koska aprikoosihillo kostuttaa sekin ihan kivasti kakkua. kuvan otan sitten siitä THE
sacherkakusta kun ensi viikolla sen teen :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti